Vastaa Sarviniemi -kyselyyn!

4.2.2021

Sarviniemen virkistysalue Taipalsaarella saatiin käyttöön keväällä 2017, kun Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö vuokrasi n. 7,5 hehtaarin kokoisen alueen Metsähallitukselta. Alueelle ryhdyttiin suunnittelemaan ja vaiheittain myös toteuttamaan retkeilyrakenteita. Suunnittelutyö toteutettiin yhteistyössä Aalto-yliopiston arkkitehtiosaston kanssa.

Vuonna 2020 Sarviniemeen valmistuivat uudet retkeilykatokset, jotka käsittävät grillikatoksen ja ns. luentokatoksen. Aikaisemmin olivat valmistuneet jo käymälärakennus ja infokatos.

Vuonna 2021 Sarviniemen sataman palvelut kehittyvät ja retkeilypalvelut tulevat täydentymään uusilla retkeilyrakenteilla sekä Suuren Sarviniemen kärkeen tehtävällä esteettömällä kulku-uralla ja katselutasanteella. Myös suunnittelutyö jatkuu saunarakennuksen suunnittelulla. 

Sarviniemen kehittämistä käsittelevällä kyselyllä toivotaan Sarviniemen kävijöiltä ja toimijoilta palautetta ja ideoita! Vastaamiseen menee aikaa noin 10-15 minuuttia. Kysely on saatavilla helmikuun ajan. 

Klikkaa tästä itsesi Sarviniemi-kyselyyn!

Kiitos vastauksista!