Saariretket kesällä 2022

2.6.2022

 

Kesän kohokohta on retki Saimaan saarelle. Jo seilaaminen suurilla Saimaan selkävesillä on elämys, kun ympärillä on sinisenä kimmaltavaa vettä ja paikoin horisontti häämöttää kaukaisuudessa. Oikein hyvällä tuurilla matkalla voi nähdä vilahduksen Saimaannorpasta, ainakin on kiehtovaa ajatella olevansa Saimaan sympaattisten, viiksekkäiden asukkien kotivesillä.

Rasti-lautalla Sarviniemestä Ilkonsaareen ja Ruuhonsaareen

M/s Rasti kuljettaa retkeilijät saariretkille kesäkuussa ja elokuussa Sarviniemen satamasta. Sarviniemi sijaitsee Taipalsaarella noin 40 km Lappeenrannasta, osoite on Suur-Saimaantie 2020.

Ilkonsaari

Ruuhonsaaret eli Ruhansaaret

Menolippu Sarviniemestä saarikohteeseen kattaa myös paluukuljetuksen.
Liput aikuiset 25€ ja lapset (4-15v) 23€. Lippujen hintoihin tulee lisäksi Matkahuollon palvelumaksu 0,80€.

 

Ilkonsaareen Lappeenrannan satamasta lauantaisin

M/s Saimaa Margareta risteilylee Ilkonsaareen Lappeenrannan satamasta kesän seitsemänä lauantaina 18.6. – 6.8. (paitsi juhannuspäivänä 25.6.).

Liput risteilylle voi ostaa myös Matkahuollon lippukaupasta. Menolippu Lappeenrannan satamasta Ilkonsaaren laituriin tarkoittaa koko risteilyä!

Tälle risteilylle voit tilata ennakkoon lohikeittolounaan info@saimaanristeilyt.fi

Risteilyn aikana kahviosta mahdollista ostaa myös pikkupurtavaa. Paluumatkalla Ilkonsaaresta ennakkotilauksena mahdollisuus laktoositoman/gluteenittomaan lohikeittoruokailuun 15,- eur/hlö. Keittolounaan tilaus info@saimaanristeilyt.fi.