Rastilautta ja laivaretket Saimaan saariin

Rasti-pyörälautta kuljettaa Saimaan saaristoreitin pyöräilijöitä taas kesällä 2022 ja lisäksi on mahdollisuus päästä retkelle Eteläisen Saimaan parhaimpiin retkikohteisiin Ilkonsaareen ja Ruuhonsaareen. Laita kalenteriin ja varaa matkasi Matkahuollon lippukaupasta! (katso ohjeet reiteittäin alempaa tältä sivulta).

Rasti-lautan reittikartta 2022

Saimaan Saaristoreitillä Sarviniemi – Kyläniemi

Pyörälautta m/s Rasti sukkuloi Sarviniemen ja Kyläniemen välillä päivittäin 3.6. – 14.8.2022. Alku- ja loppukaudella ylitysmahdollisuus keskiviikosta sunnuntaihin (ma-ti ei liikennettä), keskikesällä kuutena päivän (ma ei liikennettä). Ajoaika Rastinvirran yli on noin 30 minuuttia.

Tarkista aikataulut Kyläniemi -> Sarviniemi ja Sarviniemi -> Kyläniemi
Osta liput Matkahuollon lippukaupasta Kyläniemi -> Sarviniemi tai Sarviniemi -> Kyläniemi. Tarkista oikea päivä kalenterista ja osta liput!

Liput aikuiset 16€ ja lapset (4-15v) 14 €. Lippujen hintoihin tulee lisäksi Matkahuollon palvelumaksu 0,80€.

Pyöräreitin yhteys Sarviniemestä Lintusaloon

Puumalan Lintusaloon ja sieltä Sarviniemeen reitti on tarjolla 1-3 kolmena päivänä viikossa sesongin mukaan. Vajaan parin tunnin matkalla on aikaa ihailla kauniita Saimaan maisemia ja saarinäkymiä.

Tarkista aikataulut Lintusalo -> Sarviniemi ja Sarviniemi -> Lintusalo
Osta liput Matkahuollon lippukaupasta Osta liput Matkahuollon lippukaupasta Lintusalo -> Sarviniemi tai Sarviniemi -> Lintusalo. Tarkista oikea päivä kalenterista ja osta liput!

Liput aikuiset 25€ ja lapset (4-15v) 23€. Lippujen hintoihin tulee lisäksi Matkahuollon palvelumaksu 0,80€.

Pyöräreiteistä lisää tietoa Cycling Saimaa sivulla ja retkien ohjelmaan voit tutustua klikkaamalla auki kohteen alta.

Tee pyöräretki Partakoskelle ja Kärnäkosken linnoitukseen

Pyörälautta Rasti tarjoaa kahtena torstaipäivänä yhteyden Sarviniemestä Partakoskelle. Toteuta hauska pyöräilypäivä yhdistettynä ajeluun Saimaalla – tai jopa kahden päivän retki ja varaa myös yöpyminen vaikkapa Savitaipaleella.

Osta liput Matkahuollon lippukaupasta – Sarviniemi -> Partakoski TAI Partakoski -> Sarviniemi sen mukaan miten matkasi suunnittelet. Tarkista vielä kalenterista päivä ja osta liput.

Liput aikuiset 22€ ja lapset (4-15v) 20€. Lippujen hintoihin tulee lisäksi Matkahuollon palvelumaksu 0,80€.

Retket Sarviniemestä Ilkonsaareen ja Ruuhonsaareen

M/s Rasti kuljettaa retkeilijät saariretkille kesäkuussa ja elokuussa. Katso tarkemmat tiedot retkistä ja kohteista sivun alareunan retkiesitteistä!

Osta liput Matkahuollon lippukaupasta Ilkonsaareen tai Ruuhonsaareen – tarkista päivä kalenterista ja osta liput. Menolippu Sarviniemestä saarikohteeseen kattaa myös paluukuljetuksen! Liput aikuiset 25€ ja lapset (4-15v) 23€. Lippujen hintoihin tulee lisäksi Matkahuollon palvelumaksu 0,80€.

TULOSTA RASTIN AIKATAULUT 2022

Ilkonsaareen Lappeenrannan satamasta lauantaisin

M/s Saimaa Margareta risteilylee Ilkonsaareen Lappeenrannan satamasta kesän seitsemänä lauantaina 18.6. – 6.8. (paitsi juhannuspäivänä 25.6.).

Liput risteilylle voi ostaa myös Matkahuollon lippukaupasta. Menolippu Lappeenrannan satamasta Ilkonsaaren laituriin tarkoittaa koko risteilyä!

Risteilyn aikana kahviosta mahdollista ostaa myös pikkupurtavaa. Paluumatkalla Ilkonsaaresta ennakkotilauksena mahdollisuus laktoositoman/gluteenittomaan lohikeittoruokailuun 15,- eur/hlö. Keittolounaan tilaus info@saimaanristeilyt.fi.

HUOM! Saimaa Margaretan liput ja lohikeitto on varattava viimeistään edellisenä päivänä perjantaina klo 12.00!